Kwaliteitszorg

Door aandacht te geven aan kwaliteitszorg worden fouten vroegtijdig opgespoord en misverstanden worden voorkomen, waardoor er tijd en ruimte ontstaat om je te concentreren op de inhoud van je projecten. Architectenbureaus die werk willen maken van de kwaliteit van hun organisatie, het management en het beleid kunnen de hulp inschakelen van Archipunt. In de afgelopen vijftien jaar hebben wij al meer dan tweehonderd bureaus begeleid bij het opstellen van hun eigen kwaliteitssysteem.Werk je veel voor overheden, dan kan het voorkomen dat je een kwaliteitssysteem moet hebben om een opdracht te verwerven.

Een goed kwaliteitssysteem is een waardevol middel om je bureau en je projecten goed te organiseren en de kwaliteit van je werk voortdurend te verbeteren. Een organisatie die aan kwaliteitszorg doet, werkt systematisch en doelgericht aan het verbeteren van haar kwaliteit. Hierin bieden wij de nodige begeleiding. We hebben hiervoor een aanpak ontwikkeld die past bij het karakter van het architectenbureau. Onze aandacht gaat uit naar de kwaliteit van structuren en processen, waarbij voldoende ruimte voor creativiteit overblijft.

Werk je veel voor overheden, dan kan het voorkomen dat je een kwaliteitssysteem moet hebben om een opdracht te verwerven. Hoe pak je dat aan en nog wel in korte tijd? Ook daarbij kunnen wij je verder helpen. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.